27 mars 2013

Acadermia

Ja, så var jag på Acadermia som jag skrev om senast. Det var, vad ska man säga, delvis som jag hade förväntat mig; inte en skönhetsmässa utan en hudvårdsmässa. Jag kom dit ganska tidigt, 10.20 var jag inne på mässan. Det var lång kö men det gick snabbt att komma in. Jag blev visad till Glossybox montern för att hämta ut min 950 kr värd Glossybox *åh glädje som inte kommer att infinna sig när jag kommer hem och öppnar boxen*. Här är Glossybox's 950kr värde (!!):

Cicaclean - antibateriell alcospray som Cicamed för övrigt delade ut gratis på mässan (ord.pris 59kr), Beauté Pacifique - Super 3 Booster Vitamin A Anti-Wrinkle Booster (tester), Mette Picaut - M Picaut Exfoliating Peelmask (tester), Luxsit organic care - Enlight shampoo (tester),  Weleda - Sea Buckhthorn Body Oil (återigen: tester) samt två presentkort: Proforma Clinic - Presentkort Botox/Filler värde 400kr (ducklips here I come...not!) och Nannic - NBE Behandling, värde 300 kr.

Snacka om att bli lurad! Är det här värt 950 kr? Sen när kostar testers? Det är förbjuden att sälja testers! Wow, vad dåligt Glossybox! Inga fler Glossybox för mig.

Åter till mässan....
Det var ganska mycket folk på mässan, vid vissa montrar vad det så mycket tjejer/kvinnor att jag gav upp att stå och vänta på att fråga om produkterna. Tog inte heller några bilder pga att det var som sagt mycket folk och de flesta armbågades fram. Det var knappt några testers som man kunde ta, och mässpriserna var, well, nästan lika höga som i affärer. Nubar såldes för 99 kr, t.ex.

Vissa utställare var dryga och nästan otrevliga men jag tänker inte namnge några. Vissa kanske var trötta, andra kanske inte ville jobba just då, vi är alla människor med bra och dåliga dagar. Läste på flera skönhetsbloggar (som alla verkar ha skrivit exakt samma text) att Weledas tjejer var otrevliga. Jag kan säga att de var nog de trevligaste på mässan, jag köpte Wild Rose Smoothing Facial Oil Capsules för 100 kr (ord.pris ca 249 kr) och fick massor med gratis prover. Fler trevliga var Annemarie Börlind (inga gratis prover), Bliss klinik, Cicamed.

Det fanns ansikts- och kroppsbehandlingar man kunde göra, lacka naglarna gratis hos Essie (om man orkade stå en timme i kö) och prova anti-age shots som egentligen är juice av lime, gurka, persilja, selleri och några fler gröna grönsaker/örter.

 Anti-Age shots

När jag redan stod vid anti-age-shots-montern som iofs sålde juicemaskiner för ca 1400 kr, passade jag på att köpa Hair Nutrients, kosttillskott för håret och naglarna. Det var säkert inget bra köp, jag halvsov och tyckte väl att ett pris för 100 kr var en bra deal. Den innehåller iaf ingredienser som är bra för håret och naglarna. Vidare köpte jag en ögonmask med kollagen för 59 kr. Har inte testat nåt än. Nedan kan ni se vad jag hade med mig hem från mässan (hade fler testers från Weleda som jag gav bort):

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Älskar din blogg :)) undrar om du har kvar presentkortet på proforma? Hade gärna använt den om du inte vill använda den :) //Maria